به گزارش مرکز خبر روابط عمومی مسجد مقدس جمکران، اسماعیل بخشعلی با اشاره به ارائه خدمات نوروزی مسجد مقدس جمکران به زائران و مسافران گفت: ۶۰ نفر از خادمان افتخاری به کمک خادمان دائمی، کار طبخ، آماده‌سازی و بسته بندی غذا را جهت کارکنان، خادمان افتخاری و زائران این مکان مقدس انجام می‌دهند.

مدیر پشتیبانی و خدمات زائرین مسجد مقدس جمکران با تأکید بر اینکه خدمات مسجد مقدس جمکران تا پایان روز ۱۳ فروردین ۹۶ ادامه دارد، عنوان کرد: طی ایام نوروز ۸۰ هزار پرس غذا برای کارکنان و زائران طبخ، بسته‌بندی و عرضه می‌شود.

به گفته وی، بطور میانگین روزانه ۷ هزار پرس غذا برای خادمان و زائران مسجد مقدس جمکران تهیه می‌شود.

انتهای پیام/تس