به گزارش مرکز خبر روابط عمومی مسجد مقدس جمکران، توزیع حلیم سنتی خوزستان یکی از اقدامات هرساله موکب مسجد مقدس جمکران در مسیر پیاده‌روی اربعین حسینی است که مورد استقبال زائران حسینی نیز قرار می‌گیرد.
امسال گروهی متشکل از ۱۰ آشپز از استان تهران با حضور در موکب مسجد مقدس جمکران اقدام به طبخ و توزیع حلیم سنتی می‌کنند.
در پنج روز گذشته بیش از ۲۵ هزار کاسه حلیم بین زوار سیدالشهدا در موکب مسجد مقدس جمکران توزیع‌شده است که در طبخ این مقدار حلیم بیش از ۳۵۰ کیلوگرم گندم و۸۰ کیلوگرم گوشت گوسفندی و گوساله استفاده‌شده است.
مسئول گروه حلیم‌پزان موکب مسجد مقدس جمکران در این رابطه اظهار کرد: کل هزینه‌های مواد اولیه تهیه حلیم توسط کمک‌های مردمی تأمین‌شده و گروه‌های حلیم‌پز در هفت موکب ازجمله موکب مسجد مقدس جمکران اقدام به طبخ و توزیع حلیم سنتی ویژه منطقه شوشتر خوزستان می‌کنند.
محمد اژدری زاده با اشاره به حمایت‌های مسجد مقدس جمکران برای تهیه مواد اولیه پخت حلیم خاطرنشان کرد: برای طبخ حلیم سنتی بیش از ۱۰ تن گندم از ایران آورده شده است و مسجد مقدس جمکران در کنار حمایت‌های معنوی کمک‌های قابل‌توجهی در تهیه گندم و گوشت داشته است.
انتهای پیام/ح